KJØP SJÅ     KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ    KJØP SJÅ     

hva:    sjå #4 kontakt
medie:  trykk, foto, tekst, lyd
når:    januar 2022
hvor:   Bergen

sider:  187
opplag: 225
pris: 150


FHI definerer nærkontakt som kontakt under to meter avstand i mer enn 15 minutter, direkte fysisk kontakt eller kontakt med sekret. Ordbøker definerer det som en følelsesmessig eller sosial forbindelse mellom mennesker eller diverse former for berøring. Berøring mellom objekter som hjul og underlaget; berøring i geologi mellom en eruptiv bergart og en annen som den har brutt gjennom; mellom to deler i en elektrisk ledning for at strømmen kan passere. Kontakt er en klem, en bilulykke, sex, atomer og hver eneste kjemiske reaksjon som noen gang har skjedd. Landminer, kontaktlinser og kontaktinformasjon. Hver samtale, «The Big Bang», følelsen av ull på huden. Hvert kyss, tegning, førsteinntrykk og traume. Øyekontakt. Hele livet, enhver tanke, følelse og handling er en reaksjon på noe, en konsekvens av en kollisjon, en type kontakt. På atomnivå, følelsesmessig nivå eller de nivåene som er synlige for våre øyne og kameraer. Kontakt er noe som omgir, men noe vi likevel føler vi mangler. Kontakt er alt og uten kontakt er vi ingenting.

Sammen våget vi å ta på fraværet med Tilda og ble skadet ved å ta på Sunniva sitt knuste speil. Da vi så gjennom Aleksa sin svarte kvadratiske ramme, så vi ensomheten ved Yeung sin kyst. Vi utforsket ulike typer kommunikasjon med Ronja - hvordan de krysser hverandre med Lucas og hvordan de kolliderer i verkene til Fredrika. Vi utfordret oss selv til å være monstrøse, høylytte, lidenskapelige og sensitive i Switch sitt eskapistiske, syntetiske paradis og helvete. Vi tok til høyre med Anette og kom i kontakt med både kropp og sjel. Vi svømte med Nøstet Badeklubb og danset med Ambika. Vi følte ordene til Sigrid. Lengtet etter kontakt gjennom Jay sine bilder og Mats sitt hudfargede land. Vi utforsket nærhet, sårbarhet, stikkontakter, tomme flyplasser, kommunikasjon og lyst.

Og vi klemte mye.

Tusen takk til en helt nydelig redaksjon, alle bidragsyterne, alle støttespillere, alle venner og hyggelige folk som har hjulpet oss med å lage magasinet og kost med oss mens vi stresset. Tusen takk til den fineste Sofie Svanes som har utformet magasinet.

Velkommen inn,

Mila Elisabeth Larvoll, redaktør
 Redaktør og PR:

Mila Elisabeth Larvoll


Økonomiansvarleg:

Anette Grindheim


Tekstansvarlege:

Amalie Sponberg
Sigrid Eikevik


Distribusjonsansvarlege:

Terkel Eikemo
Ronja Fismen Michelsen


Slippfestansvarleg:

Emili Carin Rønning

Utsalgssteder:

︎︎︎ Boksalongen (Bergen)
︎︎︎ Hordaland kunstsenter (Bergen)
︎︎︎ Nobel Bopel (Bergen)
︎︎︎ Antonio Stasi (Bergen)
︎︎︎ Tronsmo (Oslo)
︎︎︎ Oslo Foto (Oslo)
︎︎︎ Sentralbadet Litteraturhus (Odda)


Kjøp sjå #4 ved å sende oss en mail

︎︎︎ sjaamagasin@gmail.com
︎︎︎ betaling via vipps
︎︎︎ bor du ikke i Bergen? frakt kr. 60,-